Loading...
 
Spiritualiteit Healing Meditatie Astrologie Amsterdam Spinoza Lyceum Kunst Cultuur Muziek Dans Fotografie Reizen Schilderijen Sharing Politiek Project Management

HomePage

Image


Welkom

Op deze website staan diverse digitale producten zoals boeken, muziek, foto's, video van met name creatieve aktiviteiten. Voor een alfabetische index van pagina's en onderwerpen zie links in het scherm.

Terug naar het gevoel, de kern van iedere mens, het herbeleven van de ervaring van die avond. Noem het maar Open Source denken. Voor creativiteit; schrijvers, artiesten en kunstenaars, willen wij een springplank en kapstok zijn om zich via het world wide web bekend te maken. Regelmatig zijn nieuwe deelnemers, onderwerpen, repetities en optredens op deze website te vinden. De focus is met name gericht vanuit Amsterdam. Ons doel samen is het delen (Sharing) van creatieve digitale produkten wereldwijd zonder gezeur. Heb jij materiaal zoals film en muziek om bijvoorbeeld te delen met jouw klasgenoten, stuur ons dan even een email, dan regelen wij een plaatsje voor jullie project. Foto's en teksten kun je zelf uploaden na inschrijving, de dag na het event kan jouw verslag hier beschikbaar zijn. 6 miljoen bezichtigingen sinds onze oprichting in mei 2004 wil misschien niet alles zeggen, maar een beetje trots zijn wij er wel op. Blijheid is een beter woord zegt Nico. Dank aan kunstenaars en artiesten voor alle mooie momenten en dat jullie deze belangeloos met ons hebben willen delen.

Ben je nieuwe bezoeker, wil je meedoen, klik dan hier om een naam en password te kiezen of klik op de knop "Registreren" in het menublok "Aanmelden" rechtsboven in het scherm.

Veel plezier en wijsheid gewenst!


mailto: Nico de Wit of Michael Zwart
FOENK!!!FOENK!!!FOENK??????

SPINOZA MUSICAL.......

Koop de dvd bij Jose (mediatheek)

Kijk voor meer foto's van de repetities op de Spinoza lyceum theatersite.

In de alfabetische index links vind je de snelkoppeling of klik onder de foto.

Image

Spinoza Lyceum Amsterdam
Team spirits

thumbnail
Laura Scalabrelli
Galerij: Prettig team

Gebruikers online

20 online gebruikers

Aangedreven door

Powered byMini-enterprises.com